Supply Chain Coordinator (in Danish)

Batribike Partners with Promovec
8. januar 2018
Hawley-Lambert and Promovec Creates Strategic Partnership
23. marts 2018

SUPPLY CHAIN COORDINATOR

Kan du se dig selv som Supply Chain Coordinator i en vækstende, miljøorienteret virksomhed, hvor du i din dagligdag bliver en del af et humørfyldt fællesskab og et fagligt, kompetent kundeteam? Motiveres du af international handel, og har du stærke kommunikative evner, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

First-mover i en branche i medvind

Promovec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Med afsæt i sine specialiseringer stræber virksomheden efter at være en kompetent og kvalificeret leverandør af elcykler, som dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport.

Du vil lykkes i jobbet ved at kunne løse følgende opgaver

  • Disponering og indkøb af e-kit komponenter og reservedele
  • Opfølgning på og effektuering af indkøbsordrer samt leverancer
  • Vedligeholdelse af leverandørkartotek og tilbudsberegning
  • Kunde- og leverandørkontakt
  • Koordinering af spedition

Som Supply Chain Coordinator hos Promovec A/S er du involveret i langt mere end blot indkøbsprocessen. Der opereres med projektordrer, hvor du vil blive en vigtig del af kommunikationen hele vejen fra leverandøren, til ordren ender hos kunden. Det er derfor vigtigt, at du har overblik og struktur til at følge dit indkøb og dine ordrer helt til dørs. Vi vægter derfor kandidater med et kommercielt mind-set højt.

Du er handlekraftig og selvkørende

Som person er du ansvarsorienteret og evner at træffe egne beslutninger. Da Promovec A/S konstant har nye produkter for øje, er det vigtigt, at du har et stærkt planlægningsgen og kan strukturere din arbejdsdag, da du kommer til at være en del af mange igangværende opgaver. Har du erhvervserfaring indenfor indkøb og logistik, en uddannelse inden for handel samt kendskab til C5, vil det kun tælle til din fordel.

Som Supply Chain Coordinator kommer du med på en utrolig rejse, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle morgendagens el-cykler, og du kan se frem til at se de fysiske resultater af dit arbejde. Du bliver en del af et resultatorienteret hold, der har mange års erfaring, og som du får rig mulighed for at sparre med. Du kommer til at indgå i et mindre kundeteam, hvor du i høj grad har lov til at tænke ud af boksen og komme med dine egne innovative forslag til indkøbsprocessen.

Idet virksomheden opererer på det internationale marked, vil rejseaktivitet kunne forekomme.

Det kan du se frem til i din nye virksomhed

Promovec A/S designer, udvikler, producerer og sælger el-cykler til det danske og de internationale markeder. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som udelukkende afsættes til private label kunder. Du bliver en del af et team, som i høj grad har fokus på udvikling, da målet er at optimere og videreudvikle el-cyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, knallert samt andre transportmidler.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Jobkonsulent hos rekrutteringsbureauet Human Trust, René Tandrup på mobil: +45 42 75 06 05.

HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig. Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE