Chief Commercial Officer – Promovec – Aarhus (in Danish)

Teknisk assistent_square
Teknisk assistent (in Danish)
9. maj 2019
Job hos Promovec
Lagerekspedient søges (in Danish)
1. november 2019

CHIEF COMMERCIAL OFFICER

Trives du i en central og indflydelsesrig rolle? Motiveres du af at lede samt pleje og udvikle de største kunder? Har du et kommercielt mindset og kræfter til at træde de ekstra watt, der skal til for at flytte forretningen mod næste niveau? Så kan denne nyoprettede stilling være den rette for dig.

TOHJULET VIRKSOMHED MED VIND I RYGGEN

Promovec har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Elcyklen efterspørges i fortsat stigende grad, og branchens first-mover er nu modnet og klar til at ansætte en CCO, der bliver ansvarlig for virksomhedens salgsorganisation, vækst samt personaleudvikling.

DINE PRIMÆRE STRATEGISKE ANSVARSOMRÅDER BESTÅR AF FØLGENDE: 
Dine primære strategiske ansvarsområder består af følgende:

• Lede og udvikle det kommercielle område og sikre fremdrift i samarbejde med resten af organisationen

• Overordnet salgsansvarlig for Promovec A/S – på sigt Bikerep A/S og Viridus A/S

• Ansvarlig for Promovec GmbH, samt BatriBike Ltd.

• Ansvarlig for Marketing og Aftersales Service

• Ledelse af 18 medarbejdere

Din strategiske indflydelse bliver stor, da du skal styrke og professionalisere virksomhedens markedsposition. Du refererer direkte til virksomhedens CEO – ham og den øvrige ledergruppe kommer du til at arbejde tæt sammen med. I stillingen skal du forvente en årlig rejseaktivitet på 50 dage. Rejsedagene bruger du i forbindelse med forretningsrejser til Asien, USA og Europa.

EN VINDERTYPE MED STOR SALGSFORSTÅELSE OG KOMMERCIELT FOKUS

Du får succes ved at manifestere dig i den nyoprettede stilling. Det gør du ved at tage ansvar og ejerskab for virksomhedens strategi og driftsresultater. Du er en stærk leder, der evner at skifte mellem strategisk ledelse og hands-on opgaveløsning. Det gør dig til en rollemodel og inspirerende leder, som positivt bidrager til at udvikle medarbejderstaben samt organisationskulturen.

Du mestrer salgsdisciplinen, udvikler salget og dermed øger omsætningen. Det skyldes i høj grad din relations skabende salgstilgang, som skaber en tæt udviklingsrelation til kunden, der giver en stor følelse af medudvikling samt kommitment. Din interesse for teknik og cykler gør, at du taler fagsproget, hvilket får dine samarbejdspartnere til at se dig som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner.

Vi forestiller os, at du har erfaring med kommercielt ansvar fra en lignende stilling, og at du har flere års erfaring med ledelse i en mellemstor virksomhed – gerne med ledelse af ledere og medarbejdere. Med kunder worldwide er det et krav, at du kan dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Har du kendskab til tysk, vil det vægte til din fordel. Din digitale forståelse er stor, og du er bruger af MS Office og har kendskab til ERP (C5) og CRM.

INTERESSERET?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konsulent Rolf Østergaard fra HumanTrust A/S på mobil: +45 29 31 06 34 og e-mail: rolf@humantrust.dk

HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her: ‘Søg jobbet her‘. Vi glæder os til at høre fra dig.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE