COO (in Danish)

Freedom and Fresh Air for 365 Days
14. marts 2017
Indkøber (in Danish)
24. oktober 2017

COO TIL VIRKSOMHED I MEDVIND

 

Motiveres du af at have det overordnede ansvar for indkøb, produktion og lager? Er du en erfaren leder med en stærk, kommerciel forretningsforståelse og vil du med på en rejse, hvor du får din arbejdsindsats at se i form af innovative, fysiske produkter? Så er denne stilling det rette for dig! 

First-mover i en branche i medvind 
Pro-Movec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere el-cykler. Med afsæt i sine specialiseringer stræber virksomheden efter at være en kompetent og kvalificeret leverandør af el-cykler, som dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport.
Med direkte reference til virksomhedens CEO, vil du i denne nyoprettede stilling som COO få følgende nøgleopgaver:

  • Overordnet ansvar for den fulde Supply Chain; indkøb, produktion og lager
  • Optimere og geare produktion og Supply Chain til yderligere vækst
  • Overordnet projektstyring på alle opgaver
  • Ledelse og udvikling af 8 medarbejdere
  • Sourcing af leverandører og produkter
  • Fokus på internt arbejdsmiljø og CSR
  • Etablering og vedligeholdelse af QC data/business intelligence

Du får en central rolle i at udarbejde forecasts og planning i samarbejde med salgsafdelingen og via din erfaring med omkostningsstyring, budgettering og ledelse af projekter, bliver du omdrejningspunktet for den interne gearing til yderligere vækst.


Du er en inspirerende leder og rollemodel 

Men en stor portion nysgerrighed er du i stand til at identificere fremgangsmåde og processer og kombineret med din handlekraft samt innovative tilgang, er du i stand til at udfordre og forbedre det bestående – så Pro-Movec forbliver i medvind. Med dine stærke kommunikative evner kan du begå dig på alle niveauer og skaber derved naturligt relationer på tværs af hele organisationen.

Du får en central rolle i at styrke og udvikle produktionen og virksomhedens Supply Chain, og ved hjælp af synlig, hands-on ledelse sikrer du, at dine medarbejdere performer og trives i processen. Du har en solid ledererfaring, og det falder dig naturligt at skiftet mellem strategisk ledelse og hands-on opgaveløsning.

Du er analytisk stærk og har gerne en teknisk baggrund, erfaring med projektledelse eller anden relevant erfaring, hvor Supply Chain og procesoptimering har været i højsædet. Du besidder et godt købmandskab og en stærk, kommerciel forretningsforståelse, der sikrer, at projekterne er rentable.

Idet virksomheden opererer på det det internationale marked, kan du se frem til 60-70 årlige rejsedage – vi forventer derfor, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det kan du se frem til i din nye virksomhed

Pro-Movec A/S designer, udvikler, producerer og sælger el-cykler til det danske og de internationale markeder. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som hovedsageligt afsættes til private label kunder. Du bliver en del af et team, som i høj grad har fokus på udvikling, da målet hele tiden er at optimere og videreudvikle el-cyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, knallert samt andre transportmidler.


Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen via ‘Søg jobbet her’. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE