Creative and Idea Generating Machine-/Construction Engineer (in Danish)

Technical Assistant with IT Technical flair (in Danish)
2. maj 2018
Senior Coordinator with focus on Supply Chain (in Danish)
8. juni 2018

KREATIV OG IDÉGENERERENDE MASKIN-/KONSTRUKTIONSINGENIØR

 

Promovec A/S søger en maskin-/konstruktionsingeniør til sin tekniske afdeling i Aarhus. Så har du et ønske om at sætte dit aftryk på den tekniske og mekaniske udvikling af fremtidens elcykel, hvad angår motorer, batterier og displays, så har du nu muligheden for at blive en del af et yderst kompetent og erfarent team! 

 

First mover i kraftig medvind
Promovec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Virksomheden betragtes som first mover indenfor både design og teknisk udvikling.
Som den kreative idégenerator du er, skal du bruge din nytænkning til at præge udviklingen indenfor grønne og bæredygtige transportmidler, således den danske virksomhed bevarer sin gunstige position i branchen og på markedet for elcykler.
Du bliver en succes i stillingen ved at komme i mål med teamets nøgleopgaver, der består af:
 • Udvikling af egne EU producerede produkter
 • Videreudvikling af eksisterende produkter
 • Opfinde og nytænke løsninger til udvikling af værktøjer til produktion
 • Fokus på centermotorer til elcykler samt displays, batterier og lignende mekanik
 • Søgning af patenter fra start til slut – fastholdelse af hele processen
 • Tæt samarbejde med ekstern udvikler i Holland

Du bliver en del af organisationens erfarne og kompetente tekniske afdeling, der består af i alt seks personer. Du refererer til Product & Quality Manager i Promovec A/S. I stillingen vil der forekomme mindre rejseaktivitet i forbindelse med messer og leverandørbesøg i ind- og udland.

 

Din nytænkning skaber kreative løsninger

Du evner at gøre tingene færdige og komme i mål med dine arbejdsopgaver indenfor design og teknisk udvikling af motorer, batterier, displays og andre mekaniske produkter til fremtidens elcykler. Din kommercielle tankegang hjælper dig på vej mod målstregen, hvortil du bruger dine stærke evner som formidler til at kommunikere problemfrit på engelsk med leverandører i EU og i Fjernøsten. Du kvalitetssikrer løbende processerne i den tekniske afdeling og har altid fokus på den langsigtede planlægning. Dette kombinerer du med din humørfyldte personlighed, der skaber positivitet og motivation i teamet.

Dine kompetencer har du tillært dig gennem din erhvervskarriere fra eksempelvis et ingeniørhus eller en lignende teknisk virksomhed, hvor du har været ansat som maskiningeniør eller konstruktionsingeniør. Der har du fået stor forståelse for produktionsprocessen, dyb indsigt i sprøjtestøbning og alustøbning samt tillært dig solide egenskaber indenfor design og udvikling. Hos Promovec A/S arbejdes der i Solidworks og AutoCAD i både 2D og 3D, hvorfor erfaring med IT-programmerne vil være en absolut fordel.

Vi forventer, at du har erhvervserfaring med og viden inden for følgende:

 • Du er uddannet maskiningeniør og konstruktionsingeniør eller lignende
 • Du har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling
 • Du har dokumenteret resultater med udvikling og design af tekniske samt mekaniske produkter
 • Du er erfaren IT-bruger, som er vant til at bruge Inventor samt AutoCAD i 2D og 3D og har kendskab til 3D print
 • Du er en stærk kommunikator, som kommunikerer problemfrit på dansk og engelsk

 

Dansk cykelproducent med international profil

Promovec A/S designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som udelukkende afsættes til private label kunder. Virksomheden er beliggende i Aarhus, og du bliver en del af et team på 29 medarbejdere, der i høj grad har fokus på udvikling, da målet er at optimere og videreudvikle elcyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, knallert samt andre transportmidler.

 

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konsulent Rolf Østergaard på mobil: +45 29 31 06 34 og e-mail: rolf@humantrust.dk. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE