Cykelmekaniker (in Danish)

E-bikes, e-bike, Batribike Ten, center motor, mid motor
Batribike and Pro-Movec launch Ten
30. oktober 2017
Kontorelev (in Danish)
10. november 2017

CYKELMEKANIKER TIL EL-CYKELVÆRKSTED

Pro-Movec A/S søger en dygtig cykelmekaniker til vores el-cykelværksted, som kan hjælpe med at løse følgende opgaver:

  • Reparation af el-cykler
  • Telefonservice
  • Forefaldende opgaver på værksted

Vi forventer, at du er uddannet cykelmekaniker, eller at du har flere års erfaring inden for cykel-reparation. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring med/kendskab til el-cykler. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med opgaverne og løse disse i samspil med vores øvrige værkstedsmedarbejdere. Da Pro-Movec arbejder internationalt er det en fordel, at du kan begå dig på engelsk.

Vi lægger endvidere vægt på, at du er ordensmenneske, pligtopfyldende og har en fleksibel indstilling til dit arbejde. Sidst men ikke mindst sætter vi pris på, at du har et godt humør.

Vi tilbyder et job med en travl hverdag, hvor opgaverne løses selvstændigt og med frihed under ansvar. Du vil komme til at arbejde sammen med vores nuværende interne teknikere og værksteds-medarbejdere og assistere dem med at løse de daglige værkstedsopgaver.

Arbejdstiden er mandag – torsdag fra kl. 08.00 – 16.00.
fredag fra kl. 08.00 – 15.30.

Hvis ovenstående job er noget for dig, så send din ansøgning pr. e-mail til Aase Sommer på as@promovec.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værksteds-chef Lars Jensen på telefon 70272623.

Pro-Movec A/S er et dansk selskab med søsterselskabet Pro-Movec GmbH i Flensborg. Virksomhederne har en samlet omsætning på mere end 96 mill. kr. og en medarbejderstab p.t på 27 medarbejdere. Pro-Movec A/S beskæftiger sig med design, udvikling, produktion og salg af el-cykler. Virksomheden har fokus på innovation og udvikling og oplever vækst, både nationalt og internationalt. På baggrund heraf står vi løbende med en række spændende opgaver, der skal løses.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE