Indkøber (in Danish)

COO (in Danish)
24. oktober 2017
Next Season: Connect+
24. oktober 2017

INDKØBER MED ØJE FOR HELE VÆRDIKÆDEN

Kan du se dig selv som indkøber i en vækstende, miljøorienteret virksomhed, hvor du i din dagligdag bliver en del af et humørfyldt fællesskab og et fagligt, kompetent kundeteam?
Motiveres du af international handel og har du stærke, kommunikative evner, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig…

First-mover i en branche i medvind

Pro-Movec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere el-cykler. Med afsæt i sine specialiseringer stræber virksomheden efter at være en kompetent og kvalificeret leverandør af el-cykler, som dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport.

Du vil lykkes i jobbet ved at kunne løse følgende opgaver

  • Disponering og indkøb af komponenter
  • Kunde- og leverandørkontakt
  • Koordinering af spedition
  • Vedligeholdelse af leverandørkartotek og tilbudsberegning
  • Opfølgning på og effektuering af indkøbsordrer samt leverancer

Som indkøber hos Pro-Movec A/S er du involveret i langt mere end blot indkøbsprocessen. Der opereres med projektordrer, hvor du vil blive en vigtig del af kommunikationen hele vejen fra leverandøren, til ordren ender hos kunden. Det er derfor vigtigt at du har overblik og struktur til at følge dit indkøb og dine ordrer helt til dørs. Så er du udstyret med et smil på læben, vil det være et stort plus.

Du er handlekraftig og selvkørende

Som person er du ansvarsorienteret og evner at træffe egne beslutninger. Da Pro-Movec A/S hele tiden har nye produkter for øje, er det vigtigt, at du har et stærkt planlægningsgen og kan strukturere din arbejdsdag, da du kommer til at være en del af mange igangværende opgaver. Har du erhvervserfaring fra en tidligere stilling som indkøber, en uddannelse inden for handel eller er du en dygtig købmand, vil det kun tælle til din fordel.

Som indkøber kommer du med på en utrolig rejse, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle morgendagens kommende el-cykler, og du kan se frem til at se de fysiske resultater af dit arbejde. Du bliver en del af et vinderhold, der har mange års erfaring, og som du får rig mulighed for at sparre med. Du kommer til at indgå i et mindre kundeteam, hvor du i høj grad har lov til at tænke ud af boksen og komme med dine egne innovative forslag til indkøbsprocessen.

Idet virksomheden opererer på det det internationale marked, kan du se frem til cirka 20 årlige rejsedage.

Det kan du se frem til i din nye virksomhed

Pro-Movec A/S designer, udvikler, producerer og sælger el-cykler til det danske og internationale markeder. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som hovedsageligt afsættes til private label kunder. Du bliver en del af et team, som i høj grad har fokus på udvikling, da målet hele tiden er at optimere og videreudvikle el-cyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, knallert samt andre transportmidler.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Jobkonsulent hos rekrutteringsbureauet Human Trust, René Tandrup på mobil: +45 42 75 06 05.

HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig. Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE