Senior Coordinator with focus on Supply Chain (in Danish)

Creative and Idea Generating Machine-/Construction Engineer (in Danish)
2. May 2018
Supply Chain Coordinator (in Danish)
11. June 2018

SENIOR COORDINATOR WITH FOCUS ON SUPPLY CHAIN

 

Er du forandringsparat, og bruger du din kommercielle tankegang til at åbne nye døre og vedligeholde dem? Har du en stor teknisk forståelse, og er du generelt nysgerrig på elektroniske komponenter? Så har du nu muligheden for at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor der er fart på!

 

First-mover i en branche i medvind
Promovec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Din ansættelse er endnu en udvidelse af kundeteamet, og du skal med din forståelse for den fulde værdikæde bidrage til at realisere virksomhedens internationale strategi om at komme ind på nye markeder.
Som Senior Coordinator får du det overordnede ansvar for koordinering af hele processen fra kunde – leverandør – logistik – kunde.
Dine primære arbejdsopgaver kommer til at bestå af:
  • Indkøb og disponering af komponenter samt opfølgning af igangværende projekter
  • Kundekontakt med ansvar fra indkøb til levering
  • Kundebesøg hos udvalgte kunder ved udvalgte projekter herunder tilbudsberegning
  • Vedligeholdelse af leverandørkartotek samt koordinering af spedition og lager

I stillingen bliver du en del af i alt tre kundeteams, der beskæftiger sig med OEM-projekter af hele cykler og E-kits. Du skal forvente 15-20 årlige rejsedage, da du skal deltage i kunde- og leverandørbesøg samt deltage på en årlig messe. Fra din position refererer du til virksomhedens COO.

 

Du tænker fremad og får tingene til at ske

Som Senior Coordinator bliver du en del af en medrivende rejse, hvor du får stor indflydelse på morgendagens el-cykel. Derfor er det vigtigt, at du er handlekraftig, selvkørende og tør træffe individuelle beslutninger i et arbejdsmiljø med højt tempo. De hurtige arbejdsgange kræver, du har et stærkt planlægningsgen, hvilket medfører, at du altid er et skridt foran med dine arbejdsopgaver.

Din kontaktflade bliver stor, da du dagligt kommunikerer med leverandører, kunder og ikke mindst dine kollegaer. God dialog og tydelig kommunikation er nogle af dine spidskompetencer, så du lykkes med at være i løbende dialog med dine samarbejdspartnere, da du formidler dit budskab klart og tydeligt.

Med Promovecs internationale ambition in mente er det nødvendigt, du kan dansk på modersmålsniveau samt engelsk på et højt niveau i skrift og tale. Er du tysktalende, vil det være et klart plus.

Promovec A/S forestiller sig, at du har erfaring fra en lignende stilling som eksempelvis indkøbsansvarlig, Supply Chain Coordinator-/specialist eller lignende med lyst til mere og har været ansat i en virksomhed med tekniske produkter. Det er et krav, at du har ERP erfaring og evner at gennemskue de systemmæssige konsekvenser og fejlkilder ved data disciplin og generelle bruger udfordringer, og det vil tælle til din fordel, hvis du også har kendskab til C5.

 

Dansk cykelproducent med international profil

Promovec A/S designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som udelukkende afsættes til private label kunder. Virksomheden er beliggende i Aarhus og er i 2014 flyttet i nyt domicil med et moderne showroom og nyindrettede lokaler. Du bliver en del af et team bestående af 35 medarbejdere, der i høj grad har fokus på udvikling, da målet er at optimere og videreudvikle elcyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, bus samt andre transportmidler.

 

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konsulent Steen Ejlertsen på mobil: +45 61 45 65 07 og e-mail: steen@humantrust.dk. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist. For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE