Technical Assistant with IT Technical flair (in Danish)

Hawley-Lambert and Promovec Creates Strategic Partnership
23. marts 2018
Creative and Idea Generating Machine-/Construction Engineer (in Danish)
2. maj 2018

TEKNISK ASSISTENT MED IT-TEKNISK SNILDE

 

Motiveres du af at føre ting ud i livet og se resultatet af din arbejdsindsats? Trives du på en arbejdsplads med høje frihedsgrader, hvor du får reel indflydelse? Så spænd cykelhjelmen, hop på jernhesten og grib muligheden for at udvikle morgendagens elcykel sammen med et vinderhold…  

 

Tohjulet virksomhed med vind i ryggen 
Promovec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Du skal bruge din tekniske forståelse til at sætte dit aftryk på udviklingen hos first moveren, så virksomheden også i fremtiden dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport.
Som teknisk assistent kan du se frem til følgende nøgleopgaver:
  • Dokumenthåndtering
  • Tegningsarkiv herunder opsætning og opdatering, vedligeholdelse af dokumentation, fotografering af produkter til datablade samt vedligeholdelse af det tekniske indhold på hjemmesiden
  • CE-godkendelser og CE-dossier
  • QC dokumentation til indgangskontrol af eksempelvis displays, batterier, motorer og ledninger
  • Sikre kvaliteten er i overensstemmelse med gældende procedurer og instruktioner

 

I stillingen bliver du en del af den tekniske afdeling, som i alt består af seks personer. Afdelingen er præget af en idérig og udviklingsorienteret ånd, hvor sparringen er tæt og kompetent. Fra din position refererer du til virksomhedens Product & Quality Manager.

 

Du er struktureret og trives med travlhed og udvikling 
Din berøringsflade bliver stor, og det er derfor essentielt med et stærkt planlægningsgen, hvis du skal blive en succes i stillingen. Med din sans for struktur evner du at balancere din arbejdstid på dine igangværende opgaver, da din handlekraftige personlighed altid sikrer, at du eksekverer dine opgaver indenfor kendte deadlines.
Promovec A/S forestiller sig, at du som minimum har en håndfuld år fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med kvalitetskontrol på færdige, tekniske produkter samt arbejdet med teknisk dokumentation og grafiske opsætninger. Flair for IT-programmer er et must, da du kommer til at agere i forskellige IT-værktøjer. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med Auto CAD i 2D eller 3D, ligesom kendskab til Solidworks vil være en fordel.
Du er som teknisk assistent garanteret en utrolig rejse, hvor du i fællesskab med det øvrige team får stor mulighed for at præge, ikke bare virksomheden, men hele branchen indenfor elcykler. Undervejs vil du blive udfordret fagligt og personligt, hvilket giver dig optimale betingelser for at udvikle din profil.

 

Dansk cykelproducent med international profil 
Promovec A/S designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som udelukkende afsættes til private label kunder. Virksomheden er beliggende i Aarhus, og du bliver en del af et team på 29 medarbejdere, der i høj grad har fokus på udvikling, da målet er at optimere og videreudvikle elcyklen, så den både nu og i fremtiden vil være et oplagt alternativ til bil, knallert samt andre transportmidler. Læs mere om virksomheden her.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte  konsulent René Tandrup på mobil +45 42 75 06 05 og e-mail: rene@humantrust.dk. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE