Teknisk assistent (in Danish)

Test engineer
Test tekniker/ingeniør (in Danish)
2. maj 2019
Chief Commercial Officer
Chief Commercial Officer – Promovec – Aarhus (in Danish)
15. maj 2019

TEKNISK ASSISTENT

Er du administrativ stærk og har teknisk indsigt? Arbejder du struktureret og sætter en ære i at have styr på tingene? Og har du lyst til at arbejde i en branche i udvikling? Så har du her muligheden for at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst.

TOHJULET VIRKSOMHED MED VIND I RYGGEN

Promovec A/S er en dansk virksomhed, der designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Med afsæt i vores specialiseringer stræber vi efter
at være en kompetent og kvalificeret leverandør af elcykler, som dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport. Der er tale om udvikling af innovative produkter, som
udelukkende afsættes til private label-kunder.

DU TRIVES I EN ADMINISTRATIV ROLLE 
Stillingen som teknisk assistent indebærer mange forskellige opgaver af administrativ og teknisk karakter, men dine primære arbejdsopgaver vil være indenfor følgende områder:

• Dokumenthåndtering

• Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata

• Bruger- og samlemanualer

• Tekniske nyhedsbreve

• Bestilling af og opfølgning på diverse prøver

• Teknisk dokumentation af forskellig karakter (eks. data sheet på komponenter)

• Mindre tegneopgaver og andre ad hoc-opgaver

DU ER STRUKTURERET OG ARBEJDER SYSTEMATISK MED TINGENE

Som profil er du handlekraftig og har sans for struktur, hvilket gør, at du får fulgt dine opgaver helt til dørs. Derudover formår du at holde mange bolde i luften på en systematisk måde, således du altid sikrer, at dine deadlines overholdes. Du har sandsynligvis en baggrund som teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, er hjemmevant i Office-pakken, og du besidder eventuelt kundskaber indenfor InDesign/Photoshop. Kendskab til C5 og Autocad vil også være en fordel, men dette er ikke et krav. Din arbejdsgang bliver på virksomhedens domicil i Aarhus, hvor du bliver en del af et team bestående af 46 medarbejdere, der i høj grad har fokus på udvikling. I stillingen bliver du en del af den tekniske afdeling på syv personer, hvor omgangstonen er fri, og der er højt til loftet. Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil få reference til produktchefen.

INTERESSERET?

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Karin Bach Sørensen på 8740 2864 eller på kbs@promovec.dk.

For at komme i betragtning til jobbet, bedes du sende din ansøgning og CV til rud@promovec.dk. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrist, men holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned når den rette kandidat er fundet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Register your battery

Pro-Movec A/S offers 2-year capacity warranty on Pro-Movec batteries purchased for private use. The battery must be registered within 8 days from purchase of the battery.

REGISTER HERE